easyBackup Soft utilitar de salvare a datelor

easyBackup Soft utilitar de salvare a datelor

easyBackup


easyBackup este un mic program care se instaleaza pe fiecare statie de pe care vreti sa salvati fisierele, pe un server FTP sau intr-un director publicat in reteaua locala. Dupa instalare programul trebuie configurat in conformitate cu necesitatile dumneavostra. Trebuie sa specificati directoarele in care sa fie monitorizate fisierele, tipurile de fisiere care vor fi monitorizate, adresa serverului FTP unde se vor copia fisierele salvate sau calea spre directorul publicat din retea precum si minimum o sarcina care va face copierea efectiva a fisierelor. Programul va tine evidenta in timp a fisierelor salvate, deci chiar daca ati suprascris un fisier puteti sa recuperati fisierul de dinaintea operatiei de suprascriere. Programul are o interfata care poate fi configurata pentru mai multe limbi (Romana si Engleza). Programul poate face 3 tipuri de salvari, aceste tipuri putand fi combinate in timp, pentru a putea face oricarei necesitati..

 • Soft de salvare a datelor
  Soft de salvare a datelor

  Salveaza datele cu usurinta pe un server FTP sau un director mapat in retea.

 • Defineste job-uri de salvare
  Defineste job-uri de salvare

  Programati job-uri recurente sau simple. Notificari prin E-Mail la terminarea fiecarui job.

 • Defineste directoarele care urmeaza a fi scanate
  Defineste directoarele care urmeaza a fi scanate

  Defineste directoarele care vor fi scanate, defineste caile care vor fi excluse de la scanare. Prin folosirea acestor doua optiuni se pot defini usor configurari de scanare complexe.

 • Comprima inainte de salvare
  Comprima inainte de salvare

  Comrima fisierele care urmeaza a fi salvate, protejeaza fisierele cu o parola, defineste destinatii de salvare sub forma unor conturi FTP.

 • Activatea din directorul monitorizat
  Activatea din directorul monitorizat

  Vezi toate ac?iunile efectuate în timp asupra tuturor fisierelor dintr-un director monitorizat.

 • Job-uri rulate
  Job-uri rulate

  Monitorizarea jobului rulat si vizualizarea operatiilor efectuate.

 • Restaurare fisiere salvate
  Restaurare fisiere salvate

  Restaurarea fisierelor in locatia lor originala. Locatia de salvare v-a contine un istoric al fisierului nu numai ultima salvare.